EUGENE MEIJS

"Voeten op de grond, hoofd in de wolken, hart in het midden"

Problemen en ontevredenheid kunnen leiden tot goede gevolgen. Hierdoor ontstaat de wens naar verandering. Bij mij was het een knieblessure die me in contact met yoga bracht. Ik leerde mijn knie beter kennen en, en passant ook mezelf. Uit dankbaarheid ben ik mij blijvend gaan verdiepen in yoga middels zelfstudie en het volgen van cursussen (Iyengar yoga, Okidoyoga, Kundaliniyoga, Tai Chi Chuan) Uiteindelijk heb ik ’n opleiding tot yogaleraar gevolgd bij Wiet Palar van Stichting Twentse Yoga Leerkrachten STYL. De laatste 25 jaar is Viniyoga de belangrijkste inspiratie voor mijn yoga.

WENDY MARTIN

"Yoga is en blijft voor mij een persoonlijke zoektocht naar wie ik ben"

Yoga is en blijft voor mij een persoonlijke zoektocht naar wie ik ben. ‘Yoga is een harmonie’ zegt de Bhagavad Gita. Tussen geest en lichaam, in ons dagelijks leven. Ik vind het heerlijk om met mijn lichaam te werken. Door asana’s en ademhaling samen te oefenen, kom ik meer in contact met het vredige en stille centrum in mezelf. Mijn British Wheel of Yoga diploma heb ik in Engeland behaald. Dit diploma is erkend door de Nederlandse Vereniging van Yoga.

Meer informatie of gewoon even kennismaken?